McD Memperkenalkan Garfu Kentang Goreng (Frork)?

0
90
Sumber Imej: Today.com

Sebelum ni McD pernah release special straw untuk minuman terbaru diorang kan, the Dual Layer Chocolate Shamrock Shake, so sekarang ni diorang invented another element innovation to their new menu.

Sempena the ‘Signature Crafted Recipes’, McD memperkenalkan Frork, garfu yang dicipta khas untuk makan fries tanpa mengotorkan tangan korang. Haa bunyi cool gila kan.

mcdonalds-fry-fork-action-20170503-inline_925a19c040dc3bd14cc593dcff7ee904.today-inline-large2x

We cannot deny yang McD fries adalah satu menu yang terkenal dan bila orang order je menu burger atau ayam confirm diorang akan order fries sekali. Tak kisah la ala-cut or set order. Antara sebabnya diorang invented this special garfu is to make sure jari korang tak kotor and tak berminyak bila mencicah sos. Terutamanya yang makan comot selalu. Hehe kidding okay korang.

 

So basically Frork ini dibuat daripada bahan silikon berwarna merah. Rupa dia memang sebiji macam garfu cuma dia ada tiga lubang untuk letak the fries before you cicah dengan sos.

Apa pendapat korang? Leceh ataupun korang will actually use it?

LEAVE A REPLY